Menu
Coming soon! Our new site and online shop at evricomcandles.com

logo-en

 bg   en   de    el  ro   sr  it  ru   fr   es   sq al  tr   

sveshti new1


QIRINJ


Evrikom Ltd prodhon me cilësi të lartë rafinuar parafine qirinj, palme dhe beeswax:


 

vosaci-new


MATERIALE
për prodhimin e qirinj

E materialeve tona dhe lëndëve të para për prodhimin qiri e kompanive të themeluar kompanitë europiane dhe i plotësojnë të gjitha kërkesat për shëndetin dhe sigurinë.

 

facebook 3   twitter   google plus   linkedin 1

28 Knyaz Alexander Battenberg Blvd., Stara Zagora 6000, Bulgaria
tel. +359 42 692900, 630828, fax +359 42 649088
e-mail: office(at)evricom.com

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн